Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vitamine K Baby Natuurlijk

Aan de vitaminedruppels is geen suiker of andere toevoegingen toegevoegd. Dit doe je door tijdens je zwangerschap en je borstvoedingsperiode veel te eten waar het in zit.


Laveen Baby Vloeibare Vitamine K D De Groene Vrouw

Het bloed met daarin vitamine K in de navelstreng kan zo doorstromen naar je baby.

Vitamine k baby natuurlijk. En je dat van alle kanten hoort. Vitamine K D3 baby druppels. Moedermelk bevat alle voedingsstoffen die je kind nodig heeft maar van vitamine K D heeft het extra nodig.

Natuurlijk zijn er ook andere manieren om te zorgen dat je pasgeboren baby vitamine K binnen krijgt ook als je kiest voor borstvoeding. Moedermelk bevat alle voedingsstoffen die je kind nodig heeft maar van vitamine K D heeft het extra nodig. Waarom je perfecte pasgeboren baby schijnbaar al tekorten heeft bijvoorbeeld.

Vitamine K Laveen Olive Drops zijn vitaminedruppels gemaakt op basis van biologische olijfolie. Babys die borstvoeding krijgen hebben de eerste 12 weken 150 microgram vitamine K-druppels nodig. Vitamine K D druppels is een voedingssupplement speciaal voor zuigelingen ontwikkeld 100 natuurlijk en geschikt voor babys die borstvoeding krijgen.

Let er dan wel op dat babys tot 1 jaar maximaal 25 microgram vitamine D per dag mogen krijgen. Heeft je kind een donkere huid of komt het weinig buiten dan is het slikken van extra vitamine D langer nodig. Vitamine K helpt bij een normale bloedstolling.

Kunstmatige zuigelingenvoeding bevat een hoger gehalte aan vitamine K dan borstvoeding. Aanleggen van de baby direct na de geboorte is daarom belangrijk. Vitamine K is een vetoplosbaar vitamine dat bestaat uit 2 varianten.

Alle Nederlandse babys gaan direct aan de vitamine K D. Voor vitamine K is er geen maximale hoeveelheid.


Vitamine K Druppels Essential Organics


Vitamine K D3 Baby Druppels Juf Ummi Islamitische Opvoeding


Vitamine K D Baby Dalalou Natuurlijk


Davitamon Vitamine K Olie Vitamine K Baby Speciaal Ontwikkeld Voor Baby S Die Nog Bol Com


Post a Comment for "Vitamine K Baby Natuurlijk"